Доживотен затвор за Орлин Владимиров и баща му Пламен за

...
 
Доживотен затвор за Орлин Владимиров и баща му Пламен за
Коментари Харесай

Доживотен затвор за Орлин Владимиров и баща му за убитата Евгения

 

Доживотен затвор за Орлин Владимиров и татко му Пламен за убитата Евгения.Това реши съдът, съобщи 24 часа.Орлин би трябвало да заплати по 300 хиляди на фамилията, толкоз би трябвало и Пламен.

Доживотен затвор за Орлин Владимиров и татко му Пламен за убитата Евгения

Пламен, който е под домакински арест с гаранция 5 000 лв., беше арестуван незабавно в залата. Те би трябвало да платят и по 500 хиляди лв. на Мартин Владимиров – наследник на Евгения.

Делото завърши на първа инстанция две години след гибелта на 33-годишната жена

Мъжът й Орлин Владимиров и татко му Пламен бяха арестувани на 13 ноември 2021 година откакто тялото на Евгения беше намерено в куфар, пренебрегнат в хвостохранилище край Перник. Младата жена изчезна месец по-рано, а мъжът й твърдеше, че е отишла на фитнес и по-късно следите й се губят.

Прокуратурата изиска пожизнен затвор

Близо 6 часа продължиха пледоариите през днешния ден. Прокуратурата изиска пожизнен затвор за Орлин, а околните на Евгения пожизнен затвор без подмяна за бащата и сина.

Евгения е убита изключително непосилен метод

Според техните юристи не е потвърдено, че Евгения е убита изключително непосилен метод. Те настояха присъдата да не потъпква закона.

“Никога не съм желал нищо от това да се случи ”. Това сподели в последната си дума пред съда Орлин Владимиров, обвиняем за убийството на брачната половинка си Евгения. Неговият татко, който е упрекнат за помагачество, помоли да бъде оневинен. ”

Още вести четете в категория Крими & Темида.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР